•   ruitersport
  •   mensport
  •   stal en
    weidegang
  •   aanhangwagens
  •   Voeders en
    strooisel

Ruitersport

In ons ruitersportassortiment vindt u alles wat u als ruiter maar kan wensen. Van kledij, verzorgingsartikelen, onderhoudsproducten, veiligheidsmateriaal tot lederwaren. Wij willen een zo’n groot mogelijk publiek aanspreken met een variërende prijsklasse, voor ieder wat wils. In ons vernieuwde gamma treft u allerlei nieuwe opkomende merken maar ook de vaste merken die wij sinds jaren bieden aan de klant. Wij gaan van noodzakelijk materiaal tot extra hebbedingetjes dat je als ruiter en paard exclusief maakt. Elk seizoen een nieuwe collectie want ook de mode in de paardenwereld staat niet stil.

Ook zijn wij ons bewust van de gevaren die gepaard gaan met deze sport, daarom is veiligheidsmateriaal een must-have! En raden wij iedere ruiter aan om kwalitatief veiligheidsmateriaal te gebruiken zoals bodyprotectors, rijhelmen, veiligheidsbeugels en dergelijke die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften! Safety First!.
 
 
Je geliefde viervoeter heeft ook een goede verzorging nodig, qua verzorgingsmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden zowel los materiaal als samengestelde pakketjes in een leuk poetszakje, wat ideaal is al geschenkje. Ook shampoos voor verschillende vachten, verschillende sprays tegen insecten en herstellende producten voor je paard vindt u in onze gloednieuwe winkel. Een zeer uitgebreid gamma dus voor zowel manen, vacht als hoeven.
 
Als ruiter heb je natuurlijk een goed zadel nodig dat niet alleen geschikt is voor jou maar ook aanpasbaar is aan je paard. Samen met de klant gaan we opzoek naar een zadel dat goed zit, in de gewenste prijsklasse valt en je natuurlijk ook mooi vindt. Alle andere lederen toebehoren zoals hoofdstellen, teugels en dergelijke zijn ook in onze winkel aanwezig. Goed materiaal heeft immers ook een goed onderhoud nodig daarom bieden wij een ruim assortiment onderhoudsproducten aan voor al uw lederwaren. Herstellingen? Geen probleem, met onze jarenlange ervaring wordt u op een snelle manier verder geholpen.